Mor/far/barn -max 3 år

  • grovmotorik
  • forældre / barn samarbejde
  • brug af småredskaber
  • redskaber
  • sange
Gymnastikken er tilrettelagt, så den henvender sig til børn mellem 1½ og 3 år. Timen er bygget op, så både forældre og børn får brugt kroppen. Derfor er det vigtigt, at både forældre og børn har tøj på, som I kan røre jer i. Både mødre og fædre er velkomne. Mød op og få nogle sjove timer sammen med jeres børn......

Spilopper 3-5 år

SSpilopper holdet er for piger og drenge i alderen 3-5 år. Holdet er for alle som har lyst til at lave sjov og aktiv gymnastik. Vi skal lege, løbe, hoppe, danse og springe til en masse skøn musik. Vi skal bygge redskabsbaner, lege forskellige lege og bruge en masse forskellige håndredskaber til at skabe en sjov træning. Vi lægger stor vægt på, at vi får bevæget os meget, og at børnene deltager aktivt i træningen. Samtidig vil vi forsøge at tage hensyn til den enkelte af jer og gøre tingene i et tempo, hvor alle kan være med. Vores mål er at det skal være en succes for børnene at være med, når vi skal lave gymnastik uden mor og far. Derfor lægger vi vægt på at der skal være plads til både de forsigtige og de lidt vildere. Vi arbejder frem mod en opvisning i foråret, hvor vi vil sammensætte et genkendeligt tema og lave nogle små gymnastiksekvenser med børnene.

Rytmedance 5-7 år

FDette er et hold for piger i alderen 5-7 år, som har lyst til at lave noget sjovt gymnastik samt dans. Til træningerne skal vi lave nogle rytmiske serier både med og uden håndredskaber. Derudover skal vi også grine og have det sjovt sammen, samt lære det grundlæggende indenfor rytmisk gymnastik. I løbet af sæsonen arbejder vi frem mod at lave en sej opvisnings til vores forårsopvisning. Der vil komme en ekstra opkrævning til opvisningstøj til alle gymnasterne. Kom frisk til en sæson fyldt med gymnastik, dans samt sjov og ballade.

 

Rytmedance 8-12 år

Rytmedance er holdet for gymnaster som har lyst til at have det sjovt med gymnastik og dans. Alle er velkomne uanset om man har prøvet det før eller er nybegynder.
På holdet vil vi lave en blanding af rytmiske serier, med og uden håndredskaber, og samtidig vil vi lave nogle serier som har fokus på dans.
Vi vil gennem sæsonen have fokus på at lære det grundlæggende indenfor rytmegymnastikken. Træningen består at både serier, øvelser og styrketræning, men der vil selvfølgelig også være plads til at have det sjovt.
Vi arbejder sig frem mod opvisninger i foråret, og derfor kan der også forekomme ekstra weekend træninger i løbet af sæsonen.
Der vil i løbet af sæsonen komme en opkrævning til opvisningstøj for alle gymnasterne.
Så kom frisk til en sæson fyldt med gymnastik, dans, sjov og ballade.