Show aerobic

SHOW AEROBIC - Det er et hold - Med let styrke, stræk og en god gang aerobic hvor pulsen er oppe - Der byder på blandede fede serier, som du sagtens kan være med på - Hvor man får pulsen op og som byder på mere end træning, nemlig - Et opvisningshold hvor vi har det sjovt og hvor det sociale også spiller en rolle - Holdet er både for unge og den modne alder

Kom i form hold 9

Holdet er for kvinder, der har tid og lyst til at lave motionsgymnastik om formiddagen. Træningen foregår til musik og består af opvarmning efterfulgt af øvelser, der styrker de store muskelgrupper i arme, ben, mave og ryg. Desuden træner vi balance og kondition, og vi slutter af med udstrækning. Vi respekterer vores forskelligheder, og vi udfordrer smidighed, styrke og udholdenhed på eget niveau.

Kom i form hold 10

Kom i form Holdet er for kvinder, der har tid og lyst til at lave senior- motionsgymnastik om formiddagen. Træningen foregår til musik og består af opvarmning efterfulgt af øvelser, der styrker de store muskelgrupper i arme, ben, mave og ryg. Desuden træner vi balance og kondition, og vi slutter af med udstrækning. Vi respekterer vores forskelligheder, og vi udfordrer smidighed, styrke og udholdenhed på eget niveau.

Munter Motion

Det er vigtigt for os alle, at bevare vore funktioner og det kan vi selv gøre en del for. Med fokus på hele kroppen, vil der blive arbejdet med følgende: styrketræning - kondition - balance - venepumper - mavetræning - rygtræning - rum og retning - udspænding. Herved får vi kropsbevidsthed samt fysisk og psykisk velvære. Øvelserne udføres til musik.

Dans dig glad

På danseholdet kan I få pulsen op til god musik. Vi viser enkle danse, lette trin og bevægelser, som man kan følge så langt lyst og alder tillader. Vi lægger vægt på at hele kroppen bliver aktiveret. Desuden vil vi gerne stimulere din egen opfindsomhed i dansen.

Ryggymnastik

Har du ondt i ryggen ? Vil du gerne gøre noget ved det ? og samtidig få motion ? - så er rygholdet noget for dig. Vi træner 1. gang hver uge - ryg, mave, baller og lår. Konditionstræning / løb - trænes ikke. Vel mødt.

Cirkeltræning

Cirkel træning er for alle der vil i bedre form, eller som har brug for et supplement til f.eks. løbe- og cykeltræning. Træningen er en kombination af styrketræning og konditionstræning med hovedvægten på styrketræning. Det er begyndervenlig træning som alle kan deltage i. Uanset hvilken form du er i, er der et niveau der passer dig. Vi starter med 10 min. opvarming, herefter vil vi i ca. 30 min. lave cirkel træning, hvor vi laver øvelser, der træner kroppens forskellige muskelgrupper. Resten af tiden bruges på mave- og rygtræning, samt udstrækning.

Stram Op

STRAM OP En time der giver dig styrke med pulsen oppe Efterfulgt af styrketræning af hele kroppen Hvor der varieres med træning i brug af egen kropsvægt, elastikker, bodybar, step bænke og stabilitet på en rullet måtte. Der er plads til alle, nye som øvede og med skader Velkommen til en energi fuld time

Yoga

Yoga i SIF Her kommer du til at arbejde med hele kroppen i takt med åndedrættet i forskellige dynamiske og statiske stillinger. Der vil være siddende og liggende stillinger, for- og bagoverbøjninger, omvendte stillinger og vi slutter altid lektionen af med afspænding/meditation. I yogaen skal du have fokus på dig selv, og lytte til hvordan din krop har det i de forskellige øvelser ligesom du skal bruge din vejrtrækning til at slappe af og komme dybere ind i øvelserne.

Stolegymnastik

Gymnastikken foregår på stolene med og uden mange forskellige redskaber Desuden ved ribberne og evt. lidt på gulvet (balanceøvelser)