Rytmedance 5-7 år

Dette er et hold for piger i alderen 5-7 år som har lyst til at bevæge kroppen og have det sjovt med gymnastik og dans. På holdet her skal vi lave en blanding af rytmiske serier, med og uden håndredskaber, samt serier med fokus på dans. Vi skal grine og have det sjovt sammen, og lære det grundlæggende indenfor rytmisk gymnastik. Træningen vil indeholde både seriøs træning af serier og basis samtidig vil vi lege og have det sjovt med det hele. Vi arbejder i løbet af sæsonen frem mod at lave et sejt opvisningsprogram til vores forårsopvisning, og der kan derfor komme en weekend træning i løbet af sæsonen hvor vi træner og hygger. Der vil komme en ekstra opkrævning til opvisningstøj til alle gymnasterne. Så kom frisk til en sæson fyldt med gymnastik, dans, sjov og ballade.

Rytmedance 8-12 år

Dette er et hold for piger som har lyst til at bevæge kroppen, og have det sjovt med gymnastik og dans. Alle er velkomne på dette hold uanset om de har tidligere erfaring eller er nybegyndere. På holdet her vil vi lave en blanding af rytmiske serier, med og uden håndredskaber, samtidig vil vi lave serier som fokuserer på dans. Træningen laves så der både er noget for de store og de små på holdet. Vi vil fokusere på at træningen skal være seriøs, men samtidig skal vi have det super sjovt mens vi træner. Træningen består af både serier, øvelser og styrketræning. Vi arbejder os frem til opvisninger i foråret, og derfor kan der også forekomme ekstra weekend træning i løbet af sæsonen. Der vil i løbet af sæsonen komme en opkrævning til opvisningstøj for alle gymnasterne. Så kom frisk til en sæson fyldt med gymnastik, dans, sjov og ballade.

Juniormix fra 13-16 år

Er du dreng eller pige på 13-16 år, der gerne vil lave gymnastik, så er juniormix holdet for dig. På holdet kan man vælge primært at være springer eller rytmer, med mulighed for løbende i sæsonen at være deltagende på den modsatte del. Træningerne foregår på Gjesing Fritidscenter, hvor der er fælles opstart i sal 1 og derefter opdeling af springere og rytmer. Herudover vil der blive 5 ekstratræninger i Bramming, med mulighed for bedre faciliteter og mere plads. Holdet er et samarbejde imellem Spangsbjerg I.F. og Hermod G. F., og der vil til foråret blive deltaget i begge foreningers forårsopvisning, samt DGI’s forårs-opvisning og evt. flere. Der er vægt på træning og udvikling, og masser af plads til sjov og socialt samvær.

Ungdomsmix 16+

Esbjerg ungdomsmix er et 16+ gymnastikhold for alle niveauer, om end du er springer eller rytmer. Vi tilbyder seriøse træninger, hvor der er plads til udfordringer og udvikling, men også sjove og hyggelige stunder - og naturligvis et godt fællesskab. Så i stedet for at ligge på sofaen søndag aften, så kom og sved med os! !NB - Kontigent prisen inkluderer opvisnings dragt