Rytmepiger 5-7 år

Vi er et hold for piger i alderen 5-7 år. Sammen skal vi lave sejt rytme-gymnastik, både med og ude redskaber, vi skal grine og lege sjove bevægelseslege. Alle er velkomne på dette hold, og i løbet af træningerne vil der være noget for både de mindste og de største på holdet. Vi arbejder hen mod en flot opvisning, som vi skal vise til SIF’s forårsopvisning! Til denne opvisning vil der komme en ekstra opkrævning til en fin gymnastikdragt. Vi trænere glæder os til en god sæson med masser af gymnastik og leg

Rytme dance 8-12 år

Dette er et hold for piger som har lyst til at bevæge kroppen, og have det sjovt med gymnastik og dans. Alle er velkomne på dette hold uanset om de har tidligere erfaring eller er nybegyndere. På holdet her vil vi lave en blanding af rytmiske serier, med og uden håndredskaber, samtidig vil vi lave serier som fokuserer på dans. Træningen laves så der både er noget for de store og de små på holdet. Vi vil fokusere på at træningen skal være seriøs, men samtidig skal vi have det super sjovt mens vi træner. Træningen består af både serier, øvelser og styrketræning. Vi arbejder os frem til opvisninger i foråret, og derfor kan der også forekomme ekstra weekend træning i løbet af sæsonen. Der vil i løbet af sæsonen komme en opkrævning til opvisningstøj for alle gymnasterne. Så kom frisk til en sæson fyldt med gymnastik, dans, sjov og ballade.

Rytme dance 13-15 år

Beskrivelse kommer

Ungdomsmix 16+

Esbjerg ungdomsmix er et 16+ gymnastikhold for alle niveauer, om end du er springer eller rytmer. Vi tilbyder seriøse træninger, hvor der er plads til udfordringer og udvikling, men også sjove og hyggelige stunder - og naturligvis et godt fællesskab. Ungdomsmix vil i sommeren 2021 deltage ved landsstævne i Svendborg - mere information om dette kommer til træningerne. Så i stedet for at ligge på sofaen søndag aften, så kom og sved med os! Instruktører: Melissa Juhl, Emilia Johansen, Mia Dueholm, Katrine Juul, Christian Christensen og Jonas Skriver. Kontakt os på Facebook eller mobil, for evt. spørgsmål. Emilia: tlf: 42437135 E-mail: emilia@bbsyd.dk Jonas: tlf: 30484908 E-mail: jonas.duus@live.dk Første træning: Søndag d. 6 september fra 19.00-21.00 i Bramming Kultur- og Fritidscenter.