Grand Prix, Mikro – årg. 2013-17

Mikro træner hver onsdag på Boldesager Skole 16.30-18.00. I denne form for gymnastik, øves balancer, hop, smidighed og styrketræning, kun med kroppens egne vægt. Formålet er at lære en koreografi på 2 minutter, med et tema og en sang, pigen kan leve sig ind i. Holdet vil deltage i 2-3 opvisninger om året. Disse ligger sammen med konkurrencerne for de ældre hold, hvor mikro får en bedømmelse til træneren, og ALLE deltagere får en medalje. Udover ”konkurrencedagene” er der også foreningens lokalopvisning i marts her har vi én stor træning med alle de andre hold umiddelbart inden opvisningen for at øve en fællesserie. Det forventes at pigerne møder til træning hver gang, samt at de deltager ved disse begivenheder. Vi lægger vægt på udvikling og sammenhold - det skal være rigtigt sjovt at lave gymnastik og det vigtigste er at vi udvikler os! Man skal påregne at bruge penge på træningstøj, dragt, konkurrencer og træningsweekender. Her er cirka det beløb der skal afsættes: Dragt: 600 kr. Træningstøj: 700 kr. Samt kontingentet.

Grand Prix, Mini - årg. 2011-13

Mini træner hver mandag på Boldesager Skole 16.30.18.30 samt udvalgte torsdage og søndage. Ønsker du at have et godt holdfællesskab, hvor motivation og udvikling er prioriteret, er denne form for gymnastik lige noget! Vi træner grundtræning som indebærer: styrke, kondition, smidighed og ballet. Der trænes også balancer, samt spring over gulv og akrobatiske momenter. Alle de grundlæggende færdigheder skal bruges i 1-2 koreografier. En med håndredskab som er vimpel (vælges af trænerne om dette er noget pigerne kan lære) og en uden håndredskab. Med disse serier konkurrerer pigerne til JM og DM og udover dette stiller de også op til de æstetiske konkurrencer med deres frie serie. Der er ca. 5 konkurrencer om året. Udover konkurrencerne er der også ca. 2 opvisninger om året, samt træningsweekender, én camp i Januar, og man kan forvente hjemmetræning. Det forventes at pigerne møder til træning hver gang, samt at de deltager ved disse begivenheder. Vi lægger vægt på udvikling og sammenhold - det skal være rigtigt sjovt at lave gymnastik og det vigtigste er at vi udvikler os! Man skal påregne at bruge penge på træningstøj, dragt, konkurrencer og træningsweekender. Her er cirka det beløb der skal afsættes: Dragt: 1300 kr. Konkurrencer+ Træningsweekender. Træningstøj: 600 kr. Samt kontingent.

Grand Prix, Pige - årg. 2009-11

Pigerækken træner hver mandag på Boldesager Skole 18.00-20. 30 samt udvalgte torsdage og søndage. Ønsker du at have et godt holdfællesskab, hvor motivation og udvikling er prioriteret, er denne form for gymnastik lige noget! Vi træner grundtræning som indebærer: styrke, kondition, smidighed og ballet. Der trænes også balancer, samt spring over gulv og akrobatiske momenter. Alle de grundlæggende færdigheder skal bruges i 1-2 koreografier. En med håndredskab som er vimpel (vælges af trænerne om dette er noget pigerne kan lære) og en uden håndredskab. Med disse serier konkurrerer pigerne til JM og DM og udover dette stiller de også op til de æstetiske konkurrencer med deres frie serie. Der er ca. 5 konkurrencer om året. Udover konkurrencerne er der også ca. 2 opvisninger om året, samt træningsweekender, og man kan forvente hjemmetræning. Vil deltager også ved udtagelseskonkurrence i januar, med henblik på at blive udtaget til at deltage ved konkurrencer i udlandet. Det forventes at pigerne møder til træning hver gang, samt at de deltager ved disse begivenheder. Vi lægger vægt på udvikling og sammenhold - det skal være rigtigt sjovt at lave gymnastik og det vigtigste er at vi udvikler os! Man skal påregne at bruge penge på træningstøj, dragt, konkurrencer og træningsweekender. Her er cirka det beløb der skal afsættes: Dragt: 1500 kr. Konkurrencer+ Træningsweekender. Træningstøj: 600 kr. Samt kontingent.

Grand Prix, Senior - årg. 2007+

Senior træner hver onsdag på Boldesager Skole 18.00-20.40 samt udvalgte torsdage og søndage. Senior er et nyt/gammelt hold, som deltager ved både AGG og Grand Prix konkurrencer. Der trænes 1 gang ugentligt samt weekendtræning efter behov. Vi kommer til at træne momenter, styrke og smidighed. Det forventes at pigerne møder til træning hver gang, samt at de deltager ved disse begivenheder. Vi lægger vægt på udvikling og sammenhold - det skal være rigtigt sjovt at lave gymnastik og det vigtigste er at vi udvikler os! Holdet deltager som udgangspunkt i alle konkurrencer, samt udtagelseskonkurrence i Januar, hvor fokus skal være på at blive udtaget til en konkurrence i udlandet. Man skal påregne at bruge penge på træningstøj, dragt, konkurrencer og træningsweekender. Her er cirka det beløb der skal afsættes: Dragt: 1300 kr. Konkurrencer+ Træningsweekender. Træningstøj: 600 kr. Samt kontingent.