Grand Prix, Mikro 6-9 år

Mikro holdet er et hold for dig der er mellem 6 og 9 år (bliver man 6 i efteråret er det også ok). Igennem leg lærer man at bruge kroppen helt ud i tæerne. Vi øver balance, hop, smidighed og styrketræning. Det handler om at lære at træne. Det hele ender ud i en koreografi med en varighed på omkring 2 minutter, som skal vises til 2/3 konkurrencer i foråret. Derudover er vi til foreningens lokalopvisning i marts og så holder vi én stor træning med alle de andre hold umiddelbart inden opvisningen for at øve en fællesserie. Det forventes at pigerne møder til træning hver gang, samt SKAL de deltage ved disse begivenheder. Vi lægger vægt på udvikling og sammenhold - det skal være rigtigt sjovt at lave gymnastik og det vigtigste er at vi udvikler os! Man skal påregne at bruge penge på træningstøj, dragt, konkurrencer og træningsweekender. Her er cirka det beløb der skal afsættes: Dragt: 300 kr. Træningstøj: 700 kr. Samt kontingentet.

Grand Prix, Mini 10-12 år

Mini 10-12 år er piger som ønsker at have et godt holdfællesskab, hvor motivation og udvikling er prioriteret. Der trænes der to gange i ugen + weekend træning efter behov, samt konkurrencer i 2022. Vi træner grundtræning som indebærer: styrke, kondition, smidighed og ballet. Der trænes også balancer, samt spring over gulv og akrobatiske momenter. Alle de grundlæggende færdigheder skal bruges i to koreografier. En med håndredskab som er bold og en uden håndredskab. Med disse serier konkurrerer pigerne til JM og DM og udover dette stiller de også op til de æstetiske konkurrencer med deres frie serie. Der er ca. 6 konkurrencer om året. Der er et højt ambitionsniveau, og man skal forvente hjemmetræning. Det forventes at pigerne møder til hver træning og kun aflyser pga. Sygdom eller andre MEGET vigtige ting. Udover konkurrencerne er der også ca. 2 opvisninger om året, samt to træningsweekender, hvor man bruger hele weekenden på gymnastik og er sammen med de andre hold i SIF, samt kan der være fælles træning med vores samarbejdsklub Hjerting IF, hvor de dyrker individuel gymnastik. Man skal påregne at bruge penge på træningstøj, dragt, konkurrencer og træningsweekender, dette er udover kontingentet. Her er cirka det beløb der skal afsættes: Dragt: 1300 kr. Konkurrencer: 800 kr. Træningsweekender: 400 kr. Træningstøj: 600 kr.

Grand Prix, Pige 13+

Juniorholdet er et etableret hold, som deltager ved både AGG og Grand Prix konkurrencer. Det er piger som ønsker at have et godt holdfællesskab, hvor motivation og udvikling er prioriteret. Vi træner to gange i ugen + weekendtræning efter behov(cirka hver anden søndag), samt konkurrencer i 2022. Vi træner grundtræning som indebærer: styrke, kondition, smidighed og ballet. Der trænes også balancer, samt spring over gulv og akrobatiske momenter. Alle de grundlæggende færdigheder skal bruges i to koreografier. En med håndredskab som er bold og en uden håndredskab. Med disse serier konkurrerer pigerne til JM og DM og udover dette stiller de også op til de æstetiske konkurrencer med deres frie serie. Der er ca. 6 konkurrencer om året. Der er et højt ambitionsniveau, og man skal forvente hjemmetræning. Det forventes at pigerne møder til hver træning og kun aflyser pga. Sygdom eller andre MEGET vigtige ting. Udover konkurrencerne er der også ca. 2 opvisninger om året, samt to træningsweekender, hvor man bruger hele weekenden på gymnastik og er sammen med de andre hold i SIF, samt kan der være fælles træning med vores samarbejdsklub Hjerting IF, hvor de dyrker individuel gymnastik. Man skal påregne at bruge penge på træningstøj, dragt, konkurrencer og træningsweekender, dette er udover kontingentet. Her er cirka det beløb der skal afsættes: Dragt: 1500 kr. Konkurrencer: 800 kr. Træningsweekender: 400 kr. Træningstøj: 600 kr.

Grand Prix, Senior 17+

Senior er et nyt/gammelt hold, som deltager ved både AGG og Grand Prix konkurrencer. Der trænes 1 gang ugentligt samt weekendtræning efter behov. På dette hold er fokus, at man er der for at have det sjovt, og for at lave gymnastik efter længere tids pause fra dette. Vi kommer til at træne momenter, styrke og smidighed, med henblik på at være klar til konkurrencerne i 2022. Man skal påregne at bruge penge på konkurrencer, træningsweekender og dragt. Her er cirka det beløb der skal afsættes: Dragt: 1300 kr. Konkurrencer: 800 kr. Træningstøj: 600 kr.