Grand Prix, Mikro – årg. 2016-18

Bliv en del af mikroholdet!! Vi træner hver onsdag på Boldesager Skole fra kl. 16.30 til 18.00 samt udvalgte søndage. Opvisninger: Holdet deltager i 3-4 opvisninger om året. Disse finder sted sammen med konkurrencerne for ældre hold. Mikro-holdet får en bedømmelse fra træneren, og alle deltagere får en deltager-medalje. FÆLLES FOR ALLE HOLD: Holdene skal selv hjælpe med at søge sponsorater, derfor forsøges det i kommende sæson at lave et udvalg af forældre som kan stå for dette. Mål: Formålet med træningen er at lære en 2-minutters koreografi med et tema og en sang, som pigerne kan leve sig ind i. De ældre hold kan også have en serie med et håndredskab Træningsfokus: Holdene prioriterer et godt holdfællesskab og motivation. Vi giver pigerne tro på dem selv, og bruger tid på personlig udvikling, at stå på gulvet foran publikum giver god tillid til én selv, og det er fedt at se pigerne vokse på bare én sæson. Træningen omfatter grundtræning med fokus på styrke, kondition, smidighed og ballet. Der øves også balancer, spring over gulvet og akrobatiske elementer. Lokalopvisning: Der er også en foreningens lokalopvisning i marts, hvor alle hold øver en fællesserie før selve opvisningen. Konkurrencer: Der er cirka 5 konkurrencer om året. Derudover er der træningsweekender, og pigerne kan forvente hjemmetræning. Hvis holdet er klar, deltager de også ved en udtagelseskonkurrence i januar med henblik på at blive udvalgt til at deltage ved konkurrencer i udlandet. (Fra Mini og opefter) Udgifter: Der skal forventes udgifter til træningstøj, dragt, konkurrencer og træningsweekender. Cirka beløb: Dragt (700 Mikro - 1000-1700 opefter kr.), Træningstøj (600 kr.), samt kontingentet. Forventninger: Det forventes, at pigerne møder til træning hver gang og deltager i de nævnte begivenheder. Vi forventer også at familien bakker op om hjemmetræning. Værdier: På holdet lægger vi vægt på udvikling og sammenhold, hvor det skal være sjovt at lave gymnastik og hvor den personlige udvikling og tro på sig selv, er det vigtigste.

Grand Prix, Mini - årg. 2015 & 2012-14

Bliv en del af ét af vores to Mini-hold!! Vi træner på Boldesager Skole Årgang 2015 - Mandage 16.00-18.10 og Årgang 2012-14 Mandage fra kl. 16.30 til 18.30 og Torsdage fra 17.30-20.00 begge hold udvalgte søndage. FÆLLES FOR ALLE HOLD: Holdene skal selv hjælpe med at søge sponsorater, derfor forsøges det i kommende sæson at lave et udvalg af forældre som kan stå for dette. Mål: Formålet med træningen er at lære en 2-minutters koreografi med et tema og en sang, som pigerne kan leve sig ind i. De ældre hold kan også have en serie med et håndredskab Træningsfokus: Holdene prioriterer et godt holdfællesskab og motivation. Vi giver pigerne tro på dem selv, og bruger tid på personlig udvikling, at stå på gulvet foran publikum giver god tillid til én selv, og det er fedt at se pigerne vokse på bare én sæson. Træningen omfatter grundtræning med fokus på styrke, kondition, smidighed og ballet. Der øves også balancer, spring over gulvet og akrobatiske elementer. Lokalopvisning: Der er også en foreningens lokalopvisning i marts, hvor alle hold øver en fællesserie før selve opvisningen. Konkurrencer: Der er cirka 5 konkurrencer om året. Derudover er der træningsweekender, og pigerne kan forvente hjemmetræning. Hvis holdet er klar, deltager de også ved en udtagelseskonkurrence i januar med henblik på at blive udvalgt til at deltage ved konkurrencer i udlandet. (Fra Mini og opefter) Udgifter: Der skal forventes udgifter til træningstøj, dragt, konkurrencer og træningsweekender. Cirka beløb: Dragt (700 Mikro - 1000-1700 opefter kr.), Træningstøj (600 kr.), samt kontingentet. Forventninger: Det forventes, at pigerne møder til træning hver gang og deltager i de nævnte begivenheder. Vi forventer også at familien bakker op om hjemmetræning. Værdier: På holdet lægger vi vægt på udvikling og sammenhold, hvor det skal være sjovt at lave gymnastik og hvor den personlige udvikling og tro på sig selv, er det vigtigste.

Grand Prix, Pige - årg. 2009-11

Bliv en del af Team Eya - Træner hver Torsdag på Boldesager Skole fra kl. 16.30 til 19.00 samt udvalgte søndage. FÆLLES FOR ALLE HOLD: Holdene skal selv hjælpe med at søge sponsorater, derfor forsøges det i kommende sæson at lave et udvalg af forældre som kan stå for dette. Mål: Formålet med træningen er at lære en 2-minutters koreografi med et tema og en sang, som pigerne kan leve sig ind i. De ældre hold kan også have en serie med et håndredskab Træningsfokus: Holdene prioriterer et godt holdfællesskab og motivation. Vi giver pigerne tro på dem selv, og bruger tid på personlig udvikling, at stå på gulvet foran publikum giver god tillid til én selv, og det er fedt at se pigerne vokse på bare én sæson. Træningen omfatter grundtræning med fokus på styrke, kondition, smidighed og ballet. Der øves også balancer, spring over gulvet og akrobatiske elementer. Lokalopvisning: Der er også en foreningens lokalopvisning i marts, hvor alle hold øver en fællesserie før selve opvisningen. Konkurrencer: Der er cirka 5 konkurrencer om året. Derudover er der træningsweekender, og pigerne kan forvente hjemmetræning. Hvis holdet er klar, deltager de også ved en udtagelseskonkurrence i januar med henblik på at blive udvalgt til at deltage ved konkurrencer i udlandet. (Fra Mini og opefter) Udgifter: Der skal forventes udgifter til træningstøj, dragt, konkurrencer og træningsweekender. Cirka beløb: Dragt (700 Mikro - 1000-1700 opefter kr.), Træningstøj (600 kr.), samt kontingentet. Forventninger: Det forventes, at pigerne møder til træning hver gang og deltager i de nævnte begivenheder. Vi forventer også at familien bakker op om hjemmetræning. Værdier: På holdet lægger vi vægt på udvikling og sammenhold, hvor det skal være sjovt at lave gymnastik og hvor den personlige udvikling og tro på sig selv, er det vigtigste.

Grand Prix, Senior - årg. 2007+

Senior-holdet er for den erfarne gymnast, som har lavet gymnastik /æstetisk gymnastik før, og som ønsker et godt holdfællesskab, evt. også efter efterskoletiden er forbi. FÆLLES FOR ALLE HOLD: Holdene skal selv hjælpe med at søge sponsorater, derfor forsøges det i kommende sæson at lave et udvalg af forældre som kan stå for dette. Mål: Formålet med træningen er at lære en 2-minutters koreografi med et tema og en sang, som pigerne kan leve sig ind i. De ældre hold kan også have en serie med et håndredskab Træningsfokus: Holdene prioriterer et godt holdfællesskab og motivation. Vi giver pigerne tro på dem selv, og bruger tid på personlig udvikling, at stå på gulvet foran publikum giver god tillid til én selv, og det er fedt at se pigerne vokse på bare én sæson. Træningen omfatter grundtræning med fokus på styrke, kondition, smidighed og ballet. Der øves også balancer, spring over gulvet og akrobatiske elementer. Lokalopvisning: Der er også en foreningens lokalopvisning i marts, hvor alle hold øver en fællesserie før selve opvisningen. Konkurrencer: Der er cirka 5 konkurrencer om året. Derudover er der træningsweekender, og pigerne kan forvente hjemmetræning. Hvis holdet er klar, deltager de også ved en udtagelseskonkurrence i januar med henblik på at blive udvalgt til at deltage ved konkurrencer i udlandet. (Fra Mini og opefter) Udgifter: Der skal forventes udgifter til træningstøj, dragt, konkurrencer og træningsweekender. Cirka beløb: Dragt (700 Mikro - 1000-1700 opefter kr.), Træningstøj (600 kr.), samt kontingentet. Forventninger: Det forventes, at pigerne møder til træning hver gang og deltager i de nævnte begivenheder. Vi forventer også at familien bakker op om hjemmetræning. Værdier: På holdet lægger vi vægt på udvikling og sammenhold, hvor det skal være sjovt at lave gymnastik og hvor den personlige udvikling og tro på sig selv, er det vigtigste.