logo

Kære medlemmer og frivillige

I dag er de landsdækkende restriktioner vedr. covid-19 blevet forlænget til 17. Januar.

Dette berører også gymnastikkens verden, og det betyder at vi er en del af at skulle forblive nedlukket.

Vi følger selvfølgelig situationen og vil melde ud så snart der er nyt i forhold til en opstart af gymnastikken.
Samtidig vil jeg ønske jer allesammen et godt nytår og takke alle for jeres opbakning til vores forening.


Vi glæder os til at se jer igen. 

Med venlig hilsen
Camilla Kildal Hyldahl
Formand SIF gymnastik

logo

LØBEHOLDET I SPANGSBJERG IF VIL GERNE LØBE SAMMEN MED DIG.
Vores motto er: Det er sjovere at løbe sammen: Vi mødes hver mandag og onsdag kl. 18 året rundt.Startstedet er ved klubbens lokaler på Gjesinglund alle.
Løbeholdet er for dig som er vant til at løbe korte eller længere ture og vil have løbeoplevelser der er seriøse, sociale og sjove. Det foregår i en hyggelig og afslappet atmosfære.(Er du begynder henviser vi til andre løbeklubber i byen)
Løbeprogrammet byder på forskelligt indhold, hvor der udover traditionel løb, bl.a trænes interval, styrke, og andre aktiviteter der hjælper dig som løber.Mandag løber vi ture af længder på 3 til 8 km Onsdag løber/træner vi aktiviteter der udvikler os som løbere.Hver gang er der fælles opvarmning.
Træning foretages af DGI uddannede instruktører.(Prisen er 300 kr. for en sæson.)
Mød op og få gode løbeoplevelser med andre glade løbere. Du kan møde op hvornår du vil – vi finder altid plads til nye løbere!

Stop

Kære alle som læser med…Vi har brug for jeres HJÆLP! 😬🙏Vi mangler simpelhen en helt masse frivillige for at vores sæsonplan kan blive fuldendt. Har du selv har lyst til at være frivillig i SIF eller kender en, så må du/i meget gerne kontakte os. ☺️ Vi mangler frivillige til følgende hold: Springpiger 6-7 år (2 Trænere) Springdrenge 7-9 år (1 træner og 1 hjælpetræner) Springmix 10-12 år (1 træner og 2 hjælpetrænere) Handicap børn og voksne (1 hjælpetræner) Nanoprinsesser (2 trænere med GrandPrix interesse) Håber der er en masse som har lyst til at være frivillige i SIF ☺️

Støt SIF

OK-logo

Hurtig adgang

Copyright 2020 © Spangsbjerg IF Gymnastik