logo

GENERALFORSAMLING

Mandag d 28.september 2020  KL: 20.00

Gjesing Fritidscenter (1.SAL)

DAGSORDEN:

  1. Valg af dirigent
  2. Bestyrelsens beretning
  3. Forelæggelse af det reviderede regnskab
  4. Valg til bestyrelsen:

Line Madsen                       modtager ikke genvalg

Marianne Dueholm            modtager genvalg

Martin Waldhauer              modtager ikke genvalg

Dorthe Agathon Hansen     modtager genvalg

Valg af suppleanter:

Anders Waldhauer              modtager ikke genvalg

Simone Ørskov                     modtager ikke genvalg

Valg af revisorer:

Michael Larsen                     modtager genvalg

Jens Kr. Ørnskov                 modtager genvalg

Suppleant:

Betina Veronica Pedersen  modtager genvalg

5. Indkomne forslag

6. Eventuelt

På bestyrelsens vegne

Camilla Larsen

Der vil efter generalforsamlingen blive serveret smørrebrød mm

LØBEHOLDET I SPANGSBJERG IF VIL GERNE LØBE SAMMEN MED DIG.
Vores motto er: Det er sjovere at løbe sammen: Vi mødes hver mandag og onsdag kl. 18 året rundt.Startstedet er ved klubbens lokaler på Gjesinglund alle.
Løbeholdet er for dig som er vant til at løbe korte eller længere ture og vil have løbeoplevelser der er seriøse, sociale og sjove. Det foregår i en hyggelig og afslappet atmosfære.(Er du begynder henviser vi til andre løbeklubber i byen)
Løbeprogrammet byder på forskelligt indhold, hvor der udover traditionel løb, bl.a trænes interval, styrke, og andre aktiviteter der hjælper dig som løber.Mandag løber vi ture af længder på 3 til 8 km Onsdag løber/træner vi aktiviteter der udvikler os som løbere.Hver gang er der fælles opvarmning.
Træning foretages af DGI uddannede instruktører.(Prisen er 300 kr. for en sæson.)
Mød op og få gode løbeoplevelser med andre glade løbere. Du kan møde op hvornår du vil – vi finder altid plads til nye løbere!

u-mix

UNGDOMSMIX

Esbjerg ungdomsmix er et 16+ gymnastikhold for alle niveauer, om end du er spinger eller rytmer. Vi tilbyder seriøse træninger, hvor der er plads til udfordringer og udvikling, men også sjove og hyggelige stunder – og naturligvis et godt fællesskab. Ungdomsmix vil i sommeren 2021 deltage ved landsstævne i Svendborg – mere information om dette kommer til træningerne. Så i stedet for at ligge på sofaen søndag aften, så kom og sved med os! Instruktører: Melissa Juhl, Emilia Johansen, Mia Dueholm, Katrine Juul, Christian Christensen og Jonas Skriver.Kontakt os på Facebook eller mobil, for evt. spørgsmål. Emilia: tlf: 42437135 E-mail: emilia@bbsyd.dk Jonas: tlf: 30484908 E-mail: jonas.duus@live.dkFørste træning: Søndag d. 6 september fra 19.00-21.00 i Bramming Kultur- og Fritidscenter.

Stop

Kære alle som læser med…Vi har brug for jeres HJÆLP! 😬🙏Vi mangler simpelhen en helt masse frivillige for at vores sæsonplan kan blive fuldendt. Har du selv har lyst til at være frivillig i SIF eller kender en, så må du/i meget gerne kontakte os. ☺️ Vi mangler frivillige til følgende hold: Springpiger 6-7 år (2 Trænere) Springdrenge 7-9 år (1 træner og 1 hjælpetræner) Springmix 10-12 år (1 træner og 2 hjælpetrænere) Handicap børn og voksne (1 hjælpetræner) Nanoprinsesser (2 trænere med GrandPrix interesse) Håber der er en masse som har lyst til at være frivillige i SIF ☺️

logo

Sæsonen 20/21 bliver offentliggjort her på siden starten af August 2020.

Støt SIF

OK-logo

Hurtig adgang

Copyright 2020 © Spangsbjerg IF Gymnastik