Rope skipping begynder 7-99 år

Begynder sjip er for alle som endnu ikke har prøvet prøvet sjipning eller som har gået 1-2 år. På begynder holdet laver vi en hel masse sjov samtidig med at du lærer seje og sjove tricks i både enkelt tov og dobbelt dutch. Vi sørger for at niveau-opdele under træningen så alle bliver udfordret på deres eget niveau. Vi bruger også træningen på at sætte et godt opvisningsprogram sammen. Vi glæder os til at se dig. Sjippetove kan lånes eller købes for 40-50 kr. Er du i tvivl om hvilket hold du skal tilmeldes, så tag endelig fat i en af instruktørene.

Rope skipping øvede 7-99 år

Rope skipping øvede er for dem som har gået til rope skipping i minimum 3 år. Vi arbejder vidre med de grundlæggende sjippetricks og tilføjer endnu federe tricks i både singel rope og dobbelt dutch. Vi sørger for at niveau-opdele under træningen, så alle bliver udfordret på deres eget niveau. Vi bruger også træningstiden på at sætte et godt tempofyldt opvisningsprogram sammen. Der ville blive lagt vægt på et godt sammenhold. Vi glæder os til at se dig.

Rope skipping udtaget

Er du klar til at blive endnu bedre til at sjippe? Har du energi i fødderne, fleksibilitet i knæene og elsker at sjippe? Så er vores nye ropeskipping-hold måske lige noget for dig. Holdet kræver, at du allerede går på det eksisterende øvede Rope skipping hold og er en øvet sjipper. Har du så mod på at blive endnu dygtigere og optræde ved endnu flere opvisninger, er Rope Skipping udtaget lige noget for dig. For her skal vi for alvor ud at vise, hvad vi kan. Vi vil både lave sjov med tove og træne målrettet. Der skal være plads til både ambitionerne og til at grine og have det skægt sammen. Holdet er for alle piger og drenge i alle aldre. Kom og få lov til at træne dig endnu bedre – og vise alt, hvad du kan.